Pentru rezervari contacteaza-ne

TURISM INDIVIDUAL 2017

Share This:

Croaziera in fiordurile norvegiene

WARNEMUNDE – BERGEN – HELLESYLT/GEIRANGER – FLAAM – COPENHAGA – WARNEMUNDE

Perioada: 27.08 – 03.09.2017

Ziua 1 (27.08): BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Hamburg. Sosire in Hamburg la ora 08:45 si transfer in portul din Warnemunde pentru imbarcare pe vasul de croaziera MSC Magnifica. Plecare din port in jurul orei 19:00.

Ziua 2 (28.08): CROAZIERA PE MAREA BALTICA & MAREA NORDULUI

Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe Marea Baltica si Marea Nordului, bucurandu-ne de facilitatile vasului de       croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole),         discoteca,  centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

Ziua 3 (29.08): BERGEN

Acostare in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, in jurul orei 12:00. Optional, vom face un tur pietonal cu         ghid local in “orasul celor sapte munti” pe parcursul caruia vom admira cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria,         Piata de Peste si Flori. Apoi, va propunem o urcare cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o  frumoasa imagine panoramica a         orasului Bergen. Pret informativ: 45 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane). Seara, vom reveni in port, vasul         plecand la ora 18:00.

Ziua 4 (30.08): HELLESYLT / GEIRANGER

In jurul orei 09:00, vasul va acosta in portul Hellesylt, un micut port inclus in patrimoniul mondial UNESCO, poarta de intrare        intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Fiordul Geiranger (UNESCO) este cel mai impunator fiord         norvegian ce combina peisaje formate in Epoca Glaciara cu peisaje recente. Spectacolul este mult prea frumos pentru a fi         pierdut si vom ramane pe punte pana ce nava acosteaza. Vom pleca intr-o excursie optionala pentru a admira cascadele         abrupte ce se varsa direct in fiord, satul Geiranger si panorama impresionanta vazuta de pe Muntele Dalsnibba. Pret   informativ: 95 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane) Vasul paraseste portul in jurul orei 18:00.

Ziua 5 (31.08): FLAAM

Acostare in portul Flaam la ora 09:00. Optional, excursie cu celebrul “Flamsbana” o spectaculoasa calatorie cu trenul pe traseul        Flam – Myrdal – Flam. Pe parcursul itinerariului, trenul urca de la o altitudine de 2 metri deasupra nivelului marii pana la 867        metri in Myrdal. Calatoria ne ofera ocazia sa admiram privelisti fascinante: munti maiestuosi acoperiti cu zapada, fiorduri  adanci si cascade impresionante. Aceasta este considerata cea mai frumoasa plimbare cu trenul din Norvegia. Pret informativ: 65 EURO/persoana. Vasul va pleca din port la ora 17:30.

Ziua 6 (01.09):  CROAZIERA PE MAREA NORDULUI & MAREA BALTICA

In timp ce vasul navigheaza pe Marea Nordului, putem admira frumoasa coasta dantelata, dar abrupta a Norvegiei. Vom fi rasfatati cu unele dintre cele mai frumoase privelisti pe care Norvegia le poate oferi vizitatorilor ei: catune cochete, asezate in mijlocul unor pasuni bogate, sate de pescari, fiorduri, munti inzapeziti, faleze abrupte, unde cuibaresc nenumarate specii de pasari marine si cascade impresionante. In plus, ne vom bucura de o noua zi de relaxare la bordul vasului. Cu diverse si ingenioase facilitati, spatii generoase si privelisti deosebite, vasul de croaziera poate fi considerat o destinatie in sine. Faceti cumparaturi, mergeti la spa si la piscina, cititi o carte din biblioteca sau invatati sa dansati alaturi de personalul de pe vas, activitati pentru o zi perfecta de vacanta.

Ziua 7 (02.09): COPENHAGA

La ora 09:00, acostare in portul Copenhaga. Optional, va propunem un tur de oras impreuna cu insotitorul roman de grup          incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn cu celebra statuie Mica          Sirena. Pret informativ: 45 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane). Sau, va recomandam o vizita la Gradinile           Tivoli – vestitul parc de distractii, in general primul loc pe care turistii vor sa-l viziteze. Deschis in 1843, este un parc romantic si          frumos, cu felinare in copaci pentru a crea o atmosfera unica. Are o multitudine de restaurante de lux si sali de spectacol si de           teatru. Vasul va pleca din port la ora 18:00.

Ziua 8 (03.09): WARNEMUNDE – HAMBURG – BUCURESTI

Sosire in portul din Warnemunde si debarcare de pe vas in jurul orei 08:00. Transfer in Hamburg. Tur de oras de 3 ore cu ghid local in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster – lacul din inimia orasului, Jungfernstieg – cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Transfer la aeroportul din Hamburg pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 17:35. Sosire la Bucuresti la ora 21:05.

PRET / persoana: 995 EURO  (loc in cabina dubla interioara Bella)

Supliment cabina single interioara Bella: 589 EURO

Supliment cabina interioara Fantastica: 70 euro/ persoana in cabina dubla

Supliment cabina exterioara Fantastica: 290 euro/ persoana in cabina dubla

Supliment cabina cu balcon Bella (BB): 370 EURO / persoana in cabina dubla

Supliment cabina cu balcon Fantastica: 460 EURO / persoana in cabina dubla

Tarif primul si al doilea copil 2 – 12 ani (la cerere): 395 euro

Tarif primul si al doilea copil 13 – 17 ani (la cerere): 545 euro

Tarif a 3-a persoana: 825 euro (la cerere)

Cabine rezervate: 2 cabine duble interioare Bella, 2 cabine duble interioare Fantastica, 1 cabina dubla exterioara Fantastica, 2 cabine duble exterioare cu baclon Bella  si 7 cabine duble exterioare cu balcon Fantastica

SERVICII INCLUSE: 

NU SUNT INCLUSE:

ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE), COMPANIA BLUE AIR & TAROM:

27.08: BUCURESTI 07:00 – HAMBURG 08:45 – Zbor Blue Air (0B 139)

03.09: HAMBURG 17:35 – BUCURESTI 21:05 – Zbor Tarom (RO 322)

GRUP MINIM:

30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 31 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

– 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

– 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

– 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

– 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

– 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

– 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

MSC MAGNIFICA –  INFORMATII DESPRE VASUL DE CROAZIERA

 

Cabina Interioara

Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. Dimensiune: 12- 13 mp.

Cabina exterioara

Cabinele exterioare cu vedere totala, in numar de 87 de cabine, fac parte doar din categoria Fantastica si au vederea totala spre mare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Suprafata cabinei: 16 mp.

 

 

Cabina Exterioara cu balcon

Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer conditionat, baie cu dus, televizor, si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 17- 23 mp


OBSERVATII
:

Designed using Creattica. Powered by WordPress.

Inline
Va rugam un like paginii noastre de Facebook! Va multumim!
Inline
Va rugam un like paginii noastre de Facebook! Va multumim!