Revelion Paralia Katerini 29.12.2017

Share This:

Revelion Paralia Katerini

29.12.2018 Autocar 3 nopti

Ziua 1/ Vineri 29.12 BUCURESTI – KATERINI – PARALIA KATERINI   
Intalnire la ora 19:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare  la ora 20:00 pe ruta Giurgiu – Ruse –  Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini.

Ziua 2 / Sambata 30.12 PARALIA KATERINI – KATERINI     
Sosire in Paralia Katerini si cazare la Hotel Aktaion 3*/similar. Timp liber, urmat de o vizita in orasul *Katerini pentru a vizita Biserica Adormirea Maicii Domnului , parcul din centrul orasului si strada cu magazine pentru shopping. Seara cina la taverna si cazare la Hotel Aktaion 3*/similar.
*in functie de disponibilitatea camerelor se poate face mai intai vizita orasului Katerini si apoi cazarea la hotel!

Ziua 3 / Duminica 31.12  PARALIA KATERINI – EDESSA
Dupa micul dejun tarziu puteti avea o zi libera pentru odihna sau optional excursie catre Edessa pentru a admira cea mai mare cadere de apa din Europa de Est. Veti  vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul raului Vodas si a afluentilor sai. Vizitand Parcul Natural Edessa veti avea parte de o zi de neuitat in mijlocul naturii. Ne intoarcem in Paralia Katerini la Hotel Aktaion 3*/similar, timp liber pentru odihna, seara urmand sa participam optional la cina festiva de Revelion la Restaurant Yakinthos.

  LA MULTI ANI 2018!!!

Ziua 4 / Luni 1.01 PARALIA KATERINI – OLIMP – Manastirea Sf.Efrem Sirul
Dupa servirea micului dejun, va invitam intr-o excursie optionala  la Olimp , sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in orasul Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Manastirea Sf. Efrem Sirul – ce adaposteste si cinsteste moastele Sf. Efrem Sirul , mai precis parti din mana dreapta cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. Seara cina la taverna in Paralia Katerini si cazare la Hotel Aktaion 3*/similar.

Ziua 5 / Marti 2.01  PARALIA KATERINI – SALONIC  – BUCURESTI
Dupa micul dejun incepem deplasarea spre casa cu vizita orasului Salonic unde vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, pauza la Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema Salonicului – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. In timpul noptii , in functie de trafic si formalitatile vamale vom sosi in Bucuresti.

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 45 pers.

ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala respectiv in
Bulgaria  – leva, Grecia-euro.
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 45 persoane ( 35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
* Agentia nu asigura partaj !!!
Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Servicii incluse

– transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ; – 3 nopti cazare la hotel Aktaion 3***/similar in Paralia Katerini; – Mic dejun la hotel si BONUS 2 cine (se vor servi la o taverna in statiune) – tur de oras : Salonic – vizita oras Katerini – Insotitor de grup

Servicii neincluse

– Asigurarea medicala (aproximativ 38 lei/persoana); – Asigurare Storno – Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei – Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali; – Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

Tarife informative pe persoana

Data Plecarii
STANDARD + mic dejun inclus
STANDARD + Mic Dejun
29-12-2017
€159
€159

Servicii Suplimentare

Serviciu Descriere Pret
Taxa locuri suplimentare (primele 3 banchete) Se confirma in functie de disponibilitate!!! €10
Taxa locuri suplimentare (ultima bancheta) Se confirma in functie de disponibilitate!!! €-10
Cina Festiva Revelion Se serveste la Taverna Yakinthos!!! €50
Excursie optionala OLIMP Tarif preferential pentru inscrieri din tara!!! €20
Excursie optionala EDESSA Tarif preferential pentru inscrieri din tara!!! €40
Nume*
E-mail:*
Destinatia:
Perioada:
Mesaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *