REVELION VENETIA 29.12.2017

Share This:

REVELION VENETIA 2018

VENETIA (Murano, Burano) – VERONA –VIENA 

BUDAPESTA – LUBLIANA – Pestera Postojna – Lacul Balaton

Perioada : 29.12 – 03.01.2018

6 zile / 5 nopti 

ZIUA 1:  Vineri (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad.   Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2: (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora). Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 3 – 31.12:  (mic dejun).  Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Seara, optional, MASA DE REVELION.   Cazare in  zona Venetia – Padova.

ZIUA 4: (mic dejun). Ora 11 – deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 5 €) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul, la Murano si Burano.  Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 5:  (mic dejun). Deplasare la Postojna – vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Lubliana (popas 1 ora)si pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).  Cazare in Budapesta.

ZIUA 6:  Miercuri (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

TARIF: 260 EURO/PERS

 

Servicii incluse

 • servicii ghid roman ;
 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
 • 5 cazari cu mic dejun din care 3 la hotel 4**** in zona Venetia – Padova si 2 la hotel 3***.

Servicii neincluse

 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, vaporas, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;
 • Optional  (75 €-se achita o data cu avansul) masa de Revelion (include: mancare, bauturi alcoolice +  nealcoolice si muzica live-DJ) in restaurantul hotelului (pana la 4 dimineata).                            
  Nume*
  E-mail:*
  Destinatia:
  Perioada:
  Mesaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *